Post by solrefacountcom on Mar 13, 2022 10:56:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Geometry Dash World Zręcznościowe anks
Opravdu si přeji, abych mohl ohodnotit tuto 5 hvězdičku, protože brzy přibudou další úrovně a měl jsem tuto hru asi rok a stále žádné nové úrovně doufám, že mě RopTop opravdu slyší, hra je tak nudná, protože přidali více úrovní i opravdu doufám, že dají více úrovní doufám
Tato hra je naprosto skvělá, ke hraní nepotřebujete internet a nejsou tam žádné doplňky, i když máte wifi. Je to dobrá hra i na cesty! 😊
Je to dobré. V Monster Dance Off je jen chyba, když přeskočíte růžovou podložku poté, co všechny gravitační podložky přeskočíte vlnovou část. Navíc jsou úrovně příliš krátké.
Malá miminka mohou tuto snadnou hru považovat za zábavnou
pokud to nemohu hodnotit méně, neztrácel bych váš čas tímhle pitomým harampádím. batole může udělat lepší hru tuhle hloupou výmluvu pro zábavu nechápu!!!!!!!!
Tato hra je na hovno, nemůžeš projít první úrovní, ježíš, udělej to jednodušší
Prvních pár levlů. Vpohodě. Ale dál to nejde!
Je to dobrá hra levly jsou Lehký a když hru dohrajete, můžete hrát mapy od lidí.
Píča
Líbí se mi, že je to kampaňová verze Geometry Dash. Je to taková zábavná malá hra! Opravdu bych si přál, aby existovalo více než 2 světy.
je to docela zábavná hra, ale druhá úroveň je pro mě těžká
Tato hra se mi líbí, ale dávám jí 5 hvězdiček, protože kdykoli se pokusím zaregistrovat účet, zobrazí se mi neplatný e-mail, což je tak frustrující, a tak jsem šel na webovou stránku pro pomoc a uvedl jsem svůj e-mail, aby byl platný, ale když jsem šel na hra k registraci píše neplatný e-mail opravte to, přišel bych o postup
Je blbá.
Ta hra je prostě super zkuste to
Velmi dobrá hra dopuročuji Roz byl jsem si telefon 😢😢😩
Geometrie čárka normální. je mnohem lepší i meltdown je lepší je to nic moc nedoporučuji stahovat
Nevím, proč se to z nějakého podivného důvodu pokouším stáhnout a na několik sekund se to nainstaluje a pak se to stáhne znovu, opravte to, abych mohl hrát znovu.
Geometry Dash ve stylu světa, hodně krátké a lehké levely.
Je to zábavná náročná hra, ale někdy se uprostřed hry zastaví
Docela dobrá hra.
3/5 protože tam jsou sotva nějaké lvl a jsou tak krátké. Tento rok jsem začal hrát gd a je to opravdu dobré, ale to je jen ve zkratce a také je tu chyba, kdy nemohu z nějakého důvodu propojit svůj účet, možná je to moje karta. Ale kromě té opravdu dobré hry!
nejhorsie hra vsech dob dostanu se na konec prvni mapy a us to je hard ako svina
Cooking Cafe - Food Chef Аркадни cnm
Geometry Dash World Arked qyr
Tahle hra je noob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrá hra ale jw blbe ze musis splnit jeden level aby jsi mohl jit na dalsi.
Byla by to 5hvězdičková hra, ale narazil jsem na závadu. Kdykoli se pokusím opustit úroveň, hra zamrzne, a když zamrzla naposledy, donutila mě aplikaci vypnout. Pořád to říká, že jsem kvůli tomu nedokončil továrnu na toxické látky, prosím opravte tu závadu
Hra se opakuje a podle mého názoru je velmi těžké, aby úroveň dostat se do dalšího světa byla pro nového hráče téměř nemožná.
Sama reklama..
Jednoduché, dobré pro nového hráče.
Zábavná hra, ale hlavní úrovně nedostanou tolik nových jako plná verze, což dává smysl, ale hra nemá šílence nebo démony, jako kdybych udělal B od motleyorca, určitě by se přidalo také jsem si všiml, že obrazovka se hodí k mému telefonu a když hraji v plné verzi tak ne, ale v editoru to pls opravte
Nejlepší hity jako zábava Geometrie – v geometrii – je tak zábavná, že je to tak návykové, jak to může znít, leze vám to na nervy, jako by to bylo návykové jako Cookie Run Kingdom v té hře, kterou prostě nemůžu odtrhnout Je to jen ta nejzábavnější hra Už jsem někdy hrál
Geometry Dash World Παιχνίδια arcade kei
Posetí reklamami byste mohli být téměř na konci úrovně, řekněme 90 %, pokud vaše reklama bude hrát všechno. The. ČAS. PROSÍM, pokud chcete dobrý zážitek z geometrie, stojí za to získat plnou verzi. Za 3 $
Šup!