Post by solrefacountcom on Mar 13, 2022 10:53:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Παιχνίδι μαγειρικής Κορίτσια ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Παιχνίδι μαγειρικής Κορίτσια IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τα διακριτικά ▞▞▞
▞▞▞ Παιχνίδι μαγειρικής Κορίτσια 2022 version ▞▞▞
Είναι πολύ ωραίο . Εγκαθιστάτε αυτό το παιχνίδι
Είναι απίστευτο
Όσο ενθουσιασμένος κι αν ξεκίνησα το παιχνίδι, άρχισε καλά, αλλά τώρα που μερικές φορές τα πράγματα γίνονται λίγο άσχημα επειδή έχεις τα λεφτά γιατί μερικές φορές έρχονται πολλοί άνθρωποι και δεν είναι πάντα γρήγορη όταν ήθελα να πετάξω το φαγητό που θα έκανε Λοιπόν, αυτό είναι το πρόβλημά μου, αυτό είναι το πρόβλημά μου, οπότε μακάρι να μπορούσαν να ξανακάνουν τόσο καλύτερα. Απλώς λέω ότι αυτό κάνει το παιχνίδι λίγο καλύτερο και και προσθέτω δύο ακόμη άτομα. Ξέρω πολύ καλύτερα ότι είναι καλό ευχαριστώ για ακούς αντίο
Πρώτα έδωσα σε αυτήν την εφαρμογή 4 αστέρια και είπα ακόμη και ελπίζω ότι τίποτα δεν με κάνει να τα μειώσω, αλλά εδώ το κάνω. Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι, πήγαινε καλά μέχρι που έφτασα στο επίπεδο 59, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ένα επίπεδο που έρχεται b4 2 άλλοι για να πάω στο επόμενο εστιατόριο. Όταν ξεκίνησα το επίπεδο, δεν μπορούσα πλέον να κάνω κλικ στα φαγητά για να μαγειρέψω, όταν κάνω κλικ δεν μαγειρεύεται. Στη συνέχεια, του έδωσα χρόνο και προσπάθησα να παίξω 2 ημέρες αργότερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε προς το παρόν θα απεγκαταστήσω ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν θα εγκαταστήσω ξανά Bye
Είναι ωραίο
Η άσκηση Cooking Mania είναι εξαιρετική. Είναι ένα πολύ ευοίωνο άθλημα για μένα. Στην πραγματικότητα εκπληρώνεται μέσω της χρήσης της ανάληψης τμήματος με αυτό.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον
Ομορφη
θα το παίξω πάρα πολύ, ξέρω πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά όταν ξεκινήσουμε νέο επίπεδο αλλά δεν είναι τελειωμένο γιατί
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κακό. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι, μην σας σπαταλάτε το διαδίκτυο σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να καταλαβαίνετε.
Καθόλου άσχημα χα!χα!χα! μόλις το έπαιζε ήταν φοβερό
Μου αρέσει το παιχνίδι γιατί είναι διασκεδαστικό
Καλή αλλά και αργή λήψη
3 cai
Αυτή η εφαρμογή συνεχίζει να παγώνει
Vvj καλύτερο aap
Είναι πολύ ωραίο 😀 μόνο που δεν υπάρχει ανταγωνισμός 😔
Είναι καλό αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το επόμενο εστιατόριο παρόλο που έχω ολοκληρώσει την τρέχουσα αποστολή
Ήταν ωραία
Το Cooking Mania είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά τρόφιμα, επίπεδα και είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ευελιξία, ταχύτητα γιατί οι πελάτες μπορεί να είναι λίγο απογοητευμένοι με πολλά αιτήματα
Νομίζω ότι το λατρεύω από τον πυρετό της μαγειρικής
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί μου αρέσει η μαγειρική😍😍
Αυτή η εφαρμογή είναι εντάξει απλά εντάξει
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Συνθλίβει όλη την ώρα :@
Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον και εθιστικό παιχνίδι. Μπορείτε να μαγειρέψετε τα διάφορα φαγητά και να τα σερβίρετε στους πελάτες. Διαθέτει ομαλά χειριστήρια και υπέροχα χαρακτηριστικά με ρεαλιστικά γραφικά. Συνιστάται για εγκατάσταση και αναπαραγωγή.
Tanki Online - PvP tank shooter آرکید zggt
Igra kuhanja manija dekleta Simulacijske igre peus
Juego de cocina Manía Chicas Simulación meo
Απλώς μισήστε αυτό το παιχνίδι 😡 δεν ανοίγει μετά το επίπεδο 120.. απεγκατάσταση αυτού του παιχνιδιού 😡
Είναι αυτό ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης;
Είναι ωραίο το λατρεύω
Χε χε
Τρία αστέρια προς το παρόν είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
Οι πατάτες μου καίγονται και δεν με αφήνουν να μαγειρέψω άλλο. Τι γίνεται με αυτό;
Kochspiel Mania Mädchen Cook Simulation tjf
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι... Σε προκαλεί πολύ με την ταχύτητά σου. Επίσης σε κάνει πιο ευαίσθητο και σε εγρήγορση... Καλή!!!