Post by solrefacountcom on Mar 13, 2022 10:31:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Idle Heroes 2022 version ▞▞▞
Jedna z lepszych gierek tego typu
Badziew za długo ładuje a jak się chce sprawdzić nie kodie to nie działa serdecznie polecam
Szkoda że nie da się dać gwiazdki na minusie , gra nawet ciekawa ale -4 gwiazdki za brak możliwości pominięcia tutorialu
płać coraz więcej
Ta gra stała się strasznie meta gaming oraz aktualizacja tekstu był
Szczerze mówiąc, ludzie mówią, że to świetna gra. Nigdy wcześniej w to nie grałem, ale mam na to ochotę. Kiedy próbowałem pobrać go 2 razy, ponownie się resetuje, więc pomyślałem: „Och, może to tylko problem, pozwól mi spróbować ponownie”. Przy trzeciej próbie wystąpił błąd. Dałbym mu 5 gwiazdek, ale także 3, ponieważ nie można go pobrać. Wysłałem też opinię do sklepu Google App Play. Proszę to naprawić. Dziękuję Ci.
Tak fajnie, że prawie wymaksowałem 5-gwiazdkowego bohatera
Bez kasy nic się nie osiągnie, nawet po dwóch latach gry
Gra jest dobra, ale 60 procent z niej to wygrana, ale ogólnie rzecz biorąc, ta gra jest niesamowita i satysfakcjonująca.
Po pobraniu nie mogę go otworzyć, próbowałem go otworzyć wiele razy, ale po prostu mówi Nie można pobrać aktualizacji lub coś takiego. Po prostu go usuwam i zainstalowałem ponownie, ale nic się nie zmienia nadal tak samo. W każdym razie odinstalowałem to, ta gra jest do bani, mam dobrze działające Wi-Fi, ale kiedy ją otwieram, po prostu mówię, że nie udało się połączyć, limit czasu połączenia. To będzie ostatni raz, kiedy będę go pobierać i zostawiam tutaj swoją recenzję, aby inni ludzie wiedzieli, że tak się stało.
Myślałem, że opublikowałem jedną, ale tutaj gram w to od lat, fajnie mija czas, prawie żadnych trzasków .... w większości lepiej w tym obszarze niż jakakolwiek gra, w którą grałem do tej pory, programiści prowadzą tę płynnie, polecam spróbować to i nie polecam prawie żadnych gier
Pobierz Heroes Legend: Idle Battle War - Najnowszą Wersję 2.5.1 Na Androida Od Mgif Studio - przywołaj bohaterów, magów i smoka, aby zwyciężyć w epickiej
Plusy: rozgrywka nadal się trzyma, mimo że jest to stara gra. Wady: zdecydowanie płacisz, aby wygrać, problemy z zakupami aplikacji są niedostępne, brak pomocy ze strony obsługi klienta, grafika bardzo wymaga aktualizacji.
Dobra
Ta gra jest tak zabawna i tak interesująca, jeśli lubisz PvP i PvE, to pokochasz tę grę tak bardzo, że zrobisz tak wielu bohaterów, aby zdobyć i awansować, aby stać się głównym OP... Mam jednak sugestię dla programistów. Dlaczego nie dodać czegoś, co powie ci, jak dobrzy są bohaterowie? Lista poziomów, na przykład w samej grze, w ten sposób nie musimy ciągle jej szukać i być może źle ją, ponieważ źle ją przeczytaliśmy lub ktoś ją pomylił.
Dawno nie grałem, niektórych nie pamiętam. Informacje, że nie mogę odzyskać konta wypłaconych rzeczywistych pieniędzy dla oszustów
Gra cały czas sama się wyłącza. Trochę mnie to wkurza
Ogólnie rzecz biorąc, jest to fajna gra, ale moim największym problemem w grze jest system progresji z zdobywaniem poziomów, a awansowanie na kolejne poziomy zajmuje dużo czasu, co jest tak ważne, aby przejść przez historię. Nie możesz przejść przez jedną sekcję historii bez awansowania 15 razy, co jest trudne im wyższy poziom, wystarczy po prostu siedzieć i czekać na zdobycie EXP, kiedy możesz łatwo przejść przez historię z obecnymi bohaterami. Znacznie lepiej jest zdobywać poziomy poprzez grę, zamiast czekać na exp.
Gra spoko tylko że za łatwo się zdobywać postacie
BlitZ: Rise of Heroes APK - Najnowsza Wersja 1.6.0 - Android ...
Idle Heroes როლური თამაშები inms
Idle Heroes APK 1.28.0 (Gry Android) - Pobierz - ️ APKCombo
Jestem tak cholernie zmęczony, że utknąłem przy ładowaniu ogłoszenia przez 1 miesiąc, zawsze odinstalowałem grę i zainstalowałem ją ponownie i wróciła do normy, ale kiedy za dzień lub tydzień, zaczynamy znowu, utknąłem przy ładowaniu ogłoszenia ponownie, ten rpg gra jest naprawdę dobra i fajna, ale mam dość grania w to. (Nie jestem zbyt dobry w angielskim, ale po prostu mówię prawdę)
Deweloperzy powinni sprawić, by „wydarzenia” bardziej przypominały rzeczywiste wydarzenia, a nie kupowały przecenionych przedmiotów/potworów. powinno być też więcej opcji, jeśli chodzi o łączenie potworów. trzy jednogwiazdkowe potwory tworzą jednego dwugwiazdkowego potwora i tak dalej. powinni również stworzyć lepszy samouczek, który wyjaśnia bardziej szczegółowo. muszą sprawić, że wygrana będzie mniej opłacalna, a więcej gry, aby wygrać.
Te reklamy doprowadzają mnie do szału
Czas nadrobić najnowsze i najlepsze filmy z Idle Heroes na Twitchu. Zarejestruj się lub zaloguj, aby dołączyć do społeczności i obserwować swoich ulubionych
bezczynni bohaterowie są całkiem fajni i jest wiele sposobów na wydawanie pieniędzy, ale wszystko, co muszę zrobić, to o tym nie myśleć
Peace, Death! Arcade dybr
3.Wyszukaj Idle Heroes w pasku wyszukiwania w prawym górnym rogu.
Utknąłem w ładowaniu ogłoszenia o grze, napraw to jak najszybciej!
Gra jest fajna Utrzymuj dobrą robotę 👌 Moją jedyną sugestią, aby było to interesujące, jest dodanie systemu handlu, aby nowi gracze nie mieli trudności z rozpoczęciem gry
Początkowo dałem jedną gwiazdkę za to, że nie miałem więcej różnych trybów gry ponad rok temu. Przeinstalowałem po długim czasie i zdałem sobie sprawę, jak dobra jest ta gra. Zawierały wiele nowych trybów i zmieniły wygląd bohatera, ale trochę podoba mi się stary. Happy ponownie dołączył do gry, nie tracąc czasu. Dobrze się bawię. Ale jak każda gra, inwestowanie daje większą moc. Spośród wszystkich innych gier podobnego typu jest to najlepsza, która daje pewne podstawy do uczciwej gry zarówno dla wydających, jak i nie wydających z biegiem czasu.
PONAD 900 SUMMONÓW! - IDLE HEROES - Mobilne granie